2016-10-27 11:47:13
Φωτογραφία για 3 στιλ για μαλλιά αχτένιστα που δείχνουν σαν χτενισμένα
Φυσικά και θέλεις να έχεις πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αυτό δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν όμως ορισμένα γρήγορα τιπ που μπορεί να σε βοηθήσουν να αλλάξεις το στιλ των μαλλιών σου και να τα κάνεις να δείχνουν καλοχτενισμένα.

Η αλογοουρά σώζει ζωές:

Αν πράγματικά νιώθεις και αισθάνεσαι πως κάτι πηγαίνει τελείως λάθος με τα μαλλιά σου και το μήκος τους στο επιτρέπει η καλύτερη κίνηση που έχεις να κάνεις είναι χωρίς αμφιβολία να τα πιάσεις σε μια αλογοουρά. Ειδικά η αλοογουρά στο ένα πλάι είναι ένα από τα χτενίσματα που μπορείς άνετα να υιθοετήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και επιπλέον δεν απαιτεί από εσένα τίτοτα περισσότερο απο ένα λαστιχάκι για να στερεώσεςι την αλογοουρά σου.

Ο κότσος σου:

Φυσικά και το πιο εύκολο και απλό πράγμα στον κόσμο είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο είτε πρόκιετια για ψηλό είτε για χαμηλό κότσο. Ακόμη και ο κότσος σου αν είναι στο ένα πλάι είναι ένα τσαχπίνικο και παιχνιδιάρικο χτένισμα που όμως δεν θα σου πάρει πάνω από λίγα λεπτά για να φτιάξεις και κυρίως θα «καμουφλάρει» τέλεια τα άλουστα μαλλιά σου.


Η κοτσίδα σου:

Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση που η κοτσίδα είναι ένας έυκολος τρόπος να κρύψεις το γεγονός πως δεν πρόλαβες να λουστείς δείχοντας πάντα απόλυτα τρέντι.  Και φέτος οι πασαρέλες γέμισαν πολλές και δοαφορετικές κοτσίδες. Η χοντρή, η γαλλική, τα πολλά κοτσιδάκια διάσπαρτα σε ολόκληρο το κεφάλι είναι λίγες μόνο ιδέες για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ αλλά και να μην αφήσεις τα μαλλιά σου να μαρτυρήσουν πως είσαι άλουστη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ