2016-10-27 16:34:13
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ videο: ΔΕΙΤΕ την συγκινητική στιγμή που αγοράκι με κώφωση ακούει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την μαμά του!
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video το οποίο απεικονίζει την συγκλονιστική στιγμή που ένα μικρό αγοράκι με κώφωση, ακούει για πρώτη φορά την φωνή της μαμάς του!

Όπως θα δείτε και στις συγκινητικές εικόνες, ο 8 μηνών Xander γεννήθηκε εννέα εβδομάδες νωρίτερα με σοβαρή απώλεια ακοής, έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία που αντιμετώπισε.

Μετά από νοσηλεία 59 ημερών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νεογνών, το μικρό αγοράκι από την πολιτεία της Georgia κατάφερε να επιβιώσει, ωστόσο δεν μπορούσε να ακούσει σχεδόν τίποτα.

Αν και αρχικά η μητέρα του έλεγε στους γιατρούς πως κάτι δεν πάει καλά με τον μικρούλη, εκείνοι την αγνοούσαν πιστεύοντας πως είναι «υπερπροστατευτική».

Ωστόσο στην πορεία κατάφερε να τους πείσει και κάπως έτσι διαπιστώθηκε το πρόβλημα ακοής του Xander, στον οποίο και τοποθετήθηκε ειδικό ακουστικό.

Το video που απεικονίζει την στιγμή που ο μικρούλης ακούει για πρώτη φορά την φωνή της μαμάς του με την βοήθεια του ακουστικού, είναι απλά συγκλονιστικό, αφού ο Xander παίρνει μια σειρά εκφράσεων, από χαρά μέχρι έκπληξη και απορία.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ