2016-10-27 20:24:20
Φωτογραφία για Πορτοκαλί Λαμία: 28η Οκτωβρίου 1940
Η 28η Οκτωβρίου είναι ηµέρα µνήµης και τιµής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ηµέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναµη ψυχής που επέδειξε ο ελληνισµός. Το ΟΧΙ είναι το μέγιστο κατόρθωμα της ενότητας και της αποφασιστικότητας των Ελλήνων .Είναι ιστορικός σταθμός με βαθύ νόημα γιατί θα συμβολίζει αιώνια την πάλη του δικαίου με το άδικο, την πάλη για την αρετή και την εθνική αξιοπρέπεια.

Την ίδια μέρα η Εκκλησία μας γιορτάζει την εορτή της Αγ. Σκέπης και στο απολυτίκιο αναφέρεται η φράση «σκέπεις τον λαόν Σου νοερώς, εκ πάσης των εχθρών επιβουλής». Ακριβώς επειδή ο αγώνας των Ελλήνων είναι αγώνας για την ελευθερία κι από αγάπη στα ιδανικά, σκέπει η Παναγία.

Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γ.Σαγιάς εύχονται σε όλες και όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και μας καλεί να  γονατίσουμε σήμερα ευλαβικά μπροστά στον τάφο των αμέτρητων νεκρών μας. Σήμερα που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν ,σήμερα που οι ανθελληνικές δυνάμεις και οι εντόπιοι βαστάζοι τους προσπαθούν να κάνουν ολοκληρωτική κατοχή στην Ελλάδα ,είναι καιρός να πούμε με στεντόρεια φωνή τα δικά μας ΟΧΙ ! Βεβαίως δεν ξεχνούμε ότι «Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες »! Επιπλέον τονίζουμε ότι στηρίζουμε το αίτημα για τις λεγόμενες «γερμανικές  αποζημιώσεις» ,το οποίο  θεωρούμε μαχητό και εφικτό .


Αθάνατοι νεκροί. Η θυσία σας, το μεγαλείο και η δόξα σας θα μείνουν αιώνια στη μνήμη μας

Τιμή και δόξα στους αθάνατους νεκρούς του έπους του ’40!

   Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια!

   Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται!

Γ. Σαγιάς
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ