2016-10-29 22:42:23
Φωτογραφία για Άρθρο του Δ.Παπαγιαννίδη, Αντιναύαρχος ΠΝ εα
ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

Η ομολογουμένως ‘’ισχνή’’ εμφάνιση του κ. Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποδεικνύει την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτοεγκλωβισμένη αφενός στα ανέξοδα παροιμιώδη προεκλογικά ψέματα υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων και αφ’ετέρου στην σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν οι πολίτες, απότοκη της εφαρμοζόμενης ανερμάτιστης κυβερνητικής πολιτικής.

Ημέρα με την ημέρα η κυβέρνηση χάνει την επαφή με την καθημερινότητα της κοινωνίας. Ήδη μεγάλα τμήματα των πολιτών βιώνουν την ‘’περήφανη’’ διαπραγμάτευση των κυβερνώντων με τους δανειστές, η οποία και οδήγησε σε ‘’πανηγυρικές’’ μειώσεις συντάξεων, ενώ διαφαίνονται απειλητικές στον ορίζοντα και άλλες μειώσεις καθώς οι συνομολογηθέντες από την κυβέρνηση δημοσιονομικοί στόχοι δεν επιτυγχάνονται, και οι δανειστές καραδοκούν.

Αλλά και στα άλλα πεδία της διακυβέρνησης πέραν της οικονομίας η κατάσταση ούτε είναι καλύτερη ούτε αναμένεται να βελτιωθεί. Οι πειραματισμοί Φίλη στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας εις βάρος της αριστείας αλλά και η εμμονική σύγκρουση του με την Ορθοδοξία, διαχρονικά σταθερή παράμετρο της εθνικής ιδιοσυστασίας των Ελλήνων, ενδεικνύουν τις καταστροφικές προαιρέσεις της κυβέρνησης.

Η κοινωνία αποκαμωμένη από μία μακρά περίοδο οικονομικής και όχι μόνο κρίσεως επιθυμεί διακαώς και απαιτεί στο πλαίσιο της θεμελιώδους για το πολίτευμα μας αρχής της λαϊκής κυριαρχίας έναν ανακαθορισμό της σχέσης της με την πολιτική,  με όρους αλήθειας. Και είναι σαφές ότι όπως προέκυψε από την πρόσφατη τοποθέτηση του Αρχηγού της ΝΔ στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες στην βάση της αξιοπιστίας και του ρεαλισμού είναι η ΝΔ.      
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ