2016-10-30 10:48:14
Φωτογραφία για ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ στην Ιταλία σκορπούν τον τρόμο! Κατέρρευσαν κτίρια..
Νέος σεισμός ταρακούνησε την Ιταλία, λίγες μόλις ημέρες μετά τους δύο ισχυρούς σεισμούς που συγκλόνισαν τη γειτονική χώρα Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν στην πόλη Νόρτσα στην περιφέρεια της Περούτζα.

Δείτε εδώ ζωντανή εικόνα από την Ιταλία

Δεν υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή πληροφορία για θύματα από το "χτύπημα" του Εγκέλαδου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο σεισμός ήταν 6,5 βαθμών, ωστόσο υπάρχουν πολλά μέσα ενημέρωσης που κάνουν λόγο ακόμη και για 7,1 Ρίχτερ.

Click4more: Σεισμός συγκλονίζει την Ιταλία! 6,7 Ρίχτερ "ταρακούνησαν" τα κεντρικά

Έγινε γνωστό πως κατέρρευσαν κτίρια στις περιοχές των περιφερειών Ούμπρια και Μάρκε που είχαν ήδη χτυπηθεί από τον Εγκέλαδο την περασμένη Τετάρτη. Πρόκειται όμως, κατά κύριο λόγο, για οικήματα που βρίσκονταν στις λεγόμενες «κόκκινες περιοχές», όπου είχε απαγορευθεί η πρόσβαση στους κατοίκους.

Στην πόλη Νόρτσια κατέρρευσε η εκκλησία του Αγίου Βενέδικτου, η οποία είχε ήδη υποστεί ζημιές από τις προηγούμενες σεισμικές δονήσεις. Ο δήμαρχος του χωριού Ούσιτα δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι σχεδόν όλα τα οικήματα του ιστορικού κέντρου, που είχαν εκκενωθεί, έχουν πλέον καταρρεύσει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ