2016-10-31 12:01:39
Φωτογραφία για Προβληματίζει στον Παναθηναϊκό το ντεφορμάρισμα του Μπεργκ
Μπορεί η γκρίνια στον Παναθηναϊκό να εστιάζεται κυρίως στον Βίκτορ Ιμπάρμπο, του οποίου η αδυναμία να σκοράρει στο πρωτάθλημα παρ’ όλο που συμμετέχει σε πολλές από τις ευκαιρίες των Πρασίνων έχει γίνει... ανέκδοτο, ωστόσο ανάλογα πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός έχει μεν πετύχει 4 γκολ σε αντίθεση με τον Κολομβιανό που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, εντούτοις παρουσιάζει ένα πολύ κακό ποσοστό ευστοχίας. Για την ακρίβεια, ο Μπεργκ έχει σκοράρει σε 4 από τις 25 τελικές προσπάθειες που έχει στο πρωτάθλημα, ήτοι πετυχαίνει έναν γκολ ανά 6.3 σουτ, επίδοση πολύ κακή για έναν παίκτη με την εκτελεστική του δεινότητα.

Ειδικότερα, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο διεθνής φορ δεν παίρνει «τραβηγμένες» προσπάθειες αφού όλα του τα σουτ είναι μέσα από την περιοχή, το ποσοστό του είναι κάκιστο! Όπως είναι λογικό, στον Παναθηναϊκό επικρατεί έντονος προβληματισμός για το ντεφορμάρισμα του «κανονιού» της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό
. Γιατί μπορεί ο Σουηδός να συμμετέχει στις φάσεις, αλλά όταν χρειάζεται τόσες ευκαιρίες για να σκοράρει κόντρα σε μικρότερες ομάδες, είναι επόμενο ότι με αντιπάλους τους Ερυθρολεύκους που λογικά θα έχει σαφώς λιγότερες, θα πρέπει είναι σαφώς πιο αποτελεσματικός για να τα καταφέρει. Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας δεν προτίθενται να μιλήσουν στον Σουηδό για αυτό το θέμα πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και αυτό γιατί αφενός δεν θέλουν να τον αγχώσουν και αφετέρου γιατί σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουν ότι ο Μπεργκ… ξέχασε να σκοράρει και θεωρούν ότι στα δύσκολα θα «μιλήσει» η κλάση και η προσωπικότητά του.

Πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ