2016-11-01 11:44:12
Φωτογραφία για Ο πραγματικός λόγος που τα μάτια μας βγαίνουν κόκκινα στις φωτογραφίες
Τελικά γιατί βγαίνουμε σαν βαμπίρ από το Twilight όταν μας βγάζουν φωτογραφία; Η τεχνολογία ευτυχώς είναι σύμμαχός μας και έχει βρει τον τρόπο να διορθώσεις τα κόκκινα μάτια ωστόσο αρκετές φωτογραφίες μας εξακολουθούν να καταστρέφονται από αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο.

 Όχι πια, οι ειδικοί του brightside έβαλαν κάτω τα επιστημονικά βιβλία και ανακάλυψαν γιατί βγαίνουμε σαν τριτοξάδερφα της οικογένειας Cullen.

Όταν βρισκόμαστε σε χώρο με χαμηλό φωτισμό οι κόρες μας ανοίγουν αρκετά ώστε να βλέπουμε καλύτερα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισέρχεται περισσότερο φως στο μάτι. Τη στιγμή λοιπόν που κάνει κλικ η φίλη σου, οι κόρες σου δεν προλαβαίνουν να κλείσουν γρήγορα όταν εμφανίζεται το φως από το φλας έτσι το φως καταλήγει να ανακλάται στα ερυθρά αιμοφόρα αγγεία του χοριοειδή χιτώνα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ματιού, μεταξύ του αμφιβληστροειδή και του σκληρού χιτώνα.

Για να το αποφύγεις και να βγάζεις φυσιολογικές φωτογραφίες λίγο πριν το κλικ κοίτα κάποιο φωτεινό σημείο ώστε να προετοιμάσεις τις κόρες σου για το φως που θα ακολουθήσει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ