2016-11-01 22:00:25
Φωτογραφία για Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δίνουν τις νίκες
Ο Λέο Μάτος σκόραρε στις καθυστερήσεις του χθεσινού ντέρμπι και χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως αυτή η πρώτη φορά φέτος που ένας αμυντικός δίνει τη λύση στην επιθετική δυστοκία του Δικεφάλου. Από την αρχή της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 18 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας ένδεκα διαφορετικούς σκόρερ. Όπως είναι λογικό, τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα έχουν οι επιθετικοί της ομάδας οι οποίοι έχουν σημειώσει τα 7 από τα 18 γκολ. Παρά το γεγονός πως δε βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, ο Αθανασιάδης μετράει 3 γκολ, όλα στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει κάνει σεφτέ ακόμα στο πρωτάθλημα.

Περέιρα και Κουλούρης έχουν από δύο τέρματα ( Ο Περέιρα μόνο 2 ελέω… Χούσκογλου). Από εκεί και πέρα, από τα εξτρέμ του ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μέχρι στιγμής 5 γκολ, με τον Ροντρίγκες να έχει σκοράρει τρεις φορές και τον Κάμπος με τον Μυστακίδη από μία. Αυτό που προκαλεί (αρνητική) εντύπωση είναι ότι η ομάδα έχει σχεδόν μηδαμινή προσφορά σε σκοράρισμα από τους παίκτες του κέντρου, αφού ο μοναδικός που έχει βρει δίχτυα, που αγωνίζεται μάλιστα και στο χώρο ανάμεσα στα χαφ και την επίθεση είναι ο μεσοεπιθετικός Μπίσεσβαρ και αυτός μόλις μία φορά
. Από τους υπόλοιπους παίκτες του κέντρου δεν έχει σκοράρει κανένας. Αντιθέτως, αυτό που εντυπωσιάζει (θετικά) είναι η προσφορά των αμυντικών του ΠΑΟΚ (και) στο κομμάτι των γκολ. Οι αμυντικοί του Δικεφάλου λοιπόν μετράνε όσα γκολ και οι εξτρέμ του, δηλαδή 5! Ο Λέο Μάτος, με το χθεσινό του, έφτασε τα δύο γκολ, ενώ από ένα έχουν Κρέσπο, Τζαβέλλας και Βαρέλα.

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ