2012-05-18 12:20:08
Φωτογραφία για Να χαίρεστε τη Δημοκρατία σας... (και τον κρυφοφασισμό σας)
Ντροπή σε όσους δεν τιμούν τους θεσμούς !

Με αυτό το άρθρο-κείμενο θέλουμε να εξετάσουμε και να δούμε με πλήρη νηφαλιότητα ,την αδικία και τις πολιτικές διαστρευλώσεις που προκαλούν άνθρωποι που υποτίθεται ότι μέσω των δημοσίων θέσεων και αξιωμάτων που κατέχουν ,δεν τιμούν τη Δημοκρατία ,που ξεχνούν ότι γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρουμε το μέρος της "Χρυσής Αυγής" αλλά με την αντικειμενική άποψη των όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες ,θα δούμε ότι παράφορα ,ο συγκεκριμένος κομματικός σχηματισμός ,αδικήθηκε με τρόπο που δεν τιμά ,τους κατά τα άλλα δημοκράτες.

Ξεκινάμε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,κ.Κάρολο Παπούλια και τις επαφές που είχε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που τα κόμματα τους ξεπέρασαν το εκλογικό όριο του 3% και εκπροσωπήθηκαν στην σύντομη βουλή των 2 ημερών.

Ρωτάμε λοιπόν και απορούμε,έλαβε ή δεν έλαβε η "Χρυσή Αυγή" το 6,97% ήτοι 440.894 ψήφους πανελλαδικά;


Γιατί λοιπόν κύριε Παπούλια εκκλήθει μια και μοναδική φορά ο γ.γ. του κόμματος και του αφιερώσατε 7 λεπτά;

Γιατί δεν καλέστηκε και στις επόμενες συνεδριάσεις των πολιτικών αρχηγών για την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης;

Απαξιώνεται τη Δημοκρατία και τους 440.894 συνανθρώπους μας που καλώς ή κακώς (δεν εξετάζουμε το γιατί) ψήφισαν την "Χρυσή Αυγή".

Ρωτάμε επίσης τον βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.Μίμη Ανδρουλάκη που χθες, την ώρα της ορκομωσίας τους επέλεξε να παραμείνει εκτός της αίθουσας της ολομέλειας και να ορκιστεί σήμερα,επειδή ήταν παρόντες οι βουλευτές της "Χρυσής Αυγής" τάχα μου!

Νομίζετε ότι τιμάτε τη Δημοκρατία κύριε Ανδρουλάκη με την συμπεριφορά σας ή τιμάτε τους πολίτες που σας ψήφισαν ή τιμάτε το 6,97% που επέλεξαν τον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό;

Τα περιστατικά είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την αντι-Δημοκρατική συμπεριφορά των υποτίθεται δημοκρατικών ανθρώπων που ο κόσμος δεν μπορεί να σας τιμά και εσείς να τους γυρνάτε την πλάτη.

Η Δημοκρατία που το ξεχνάτε,διδάσκει σεβασμό σε όλες τις απόψεις και σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και δημόσιας ζωής.

Και κάτι τελευταίο, για να μην ξεχνιόμαστε... Πόσο "Έλληνες" ήταν εκείνοι, που με το σφυροδρέπανο σημαία (όχι την Ελληνική Σημαία) κατέσφαξαν τόσους Έλληνες; Πόσο... δημοκράτες ήταν εκείνοι;
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ