2016-11-03 21:42:10
Φωτογραφία για Λοβέρδος: Τον Παππά τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι
«Ό,τι πάει να οικοδομηθεί με συναίνεση ο κύριος Παππάς το χαλάει. Έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί και το αν δεχθεί την παραίτησή του ο πρωθυπουργός, είναι άλλο θέμα. Τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν υπάρχει Υπουργός, υπάρχει ΕΣΡ και ό,τι εισηγηθεί το ΕΣΡ, ο Υπουργός είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει, άρα ο αριθμός φεύγει από την αρμοδιότητα του Υπουργού».

«Πως θα επιμένει στον αριθμό 4;» αναρωτήθηκε ο κ Λοβέρδος λέγοντας παράλληλα ότι ο Νίκος Παππάς θα φτιάξει δικό του ΕΣΡ, με δικούς του ανθρώπους. «Ο κ Παππάς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» ανέφερε επίσης.

«Αν δεν υπάρξει συναίνεση θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ που λέει να πέσει όλος ο νόμος», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως ο κ Βούτσης πρέπει να βοηθήσει, γιατί έχει δώσει ένα λόγο τιμής.

Ο κύριος Λοβέρδος χαρακτήρισε στολίδι τον κύριο Κουτρομάνο που πρότεινε η ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ ενώ αναφέρθηκε θετικά και για τον κύριο Σταθόπουλο που πρότεινε το Ποτάμι. Άρα είπε υπάρχουν πρόσωπα για συναίνεση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ