2016-11-04 22:39:09
Φωτογραφία για Γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο της Λευκωσίας
Ένα μωράκι γεννήθηκε με τη βοήθεια του εξειδικευμένου πληρώματος ασθενοφόρου μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του Η μητέρα είχε νιώσει τους πρώτους πόνους του τοκετού όταν βρισκόταν στο σπίτι της στη Λάρνακα. Με τη βοήθεια του συζύγου της μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πήραν το δρόμο για τη Λευκωσία όπου βρίσκεται ο γιατρός που την παρακολουθεί.

Λίγο πριν φθάσουν όμως στη Λευκωσία η κατάσταση είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη, έτσι σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τους βοηθήσει.

Η κλήση έγινε γύρω στις 3:00 το απόγευμα και μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο στο σημείο όπου βρισκόταν η γυναίκα, οι λειτουργοί της υπηρεσίας ασθενοφόρων έδιναν οδηγίες στο σύζυγο ο οποίος βοήθησε στην όλη διαδικασία.

Όταν έφθασε το εξειδικευμένο προσωπικό, το μωρό είχε ήδη πάρει το δρόμο του, έτσι ο τοκετός ολοκληρώθηκε στο αυτοκίνητο αφού δεν υπήρχε χρόνος για μεταφορά της γυναίκας στο ασθενοφόρο.

Αφού όλα έγιναν όπως έπρεπε, μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στην ιδιωτική κλινική και τα περαιτέρω τα ανέλαβε ο ιδιώτης γυναικολόγος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ