2016-11-05 05:29:09
Φωτογραφία για Έναρξη Λειτουργίας του Γ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Κ. Μελισσίων
Σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 λειτουργεί ο Γ΄Βρεφονηπιακός Σταθμός Δ.Κ. Μελισσίων, τον οποίο εγκαινιάσαμε προχθές Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στη συμβολή των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Σουκάκου στη Δ.Κ.Μελισσίων.

Ο Παιδικός Σταθμός «Μελισσάκι» που λειτουργούσε στην οδό Δελφών 15 παύει να λειτουργεί και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία παράδοσης του μισθωμένου κτηρίου στους ιδιοκτήτες του.

Η αυτόματη μεταφορά της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού από το «Μελισσάκι» στο Γ΄Βρεφονηπιακό Σταθμό που δεν επιβάρυνε τα παιδιά και τους γονείς με κλείσιμο του σταθμού ούτε μία ημέρα, οφείλεται στην άριστη λειτουργικότητα της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, του ΟΚΠΑ και των Δομών του, όπως επίσης και στην εργατικότητα και αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων του Δήμου, που υλοποίησαν το έργο της μετεγκατάστασης. Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ από καρδιάς για την λειτουργία τους που μας τιμά.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, η οποία τόσο προσέφερε για την κατασκευή αυτού του κτηρίου οφείλει για τη σωστή ολοκλήρωση του έργου της, να βρίσκεται επί καθημερινής βάσεως κοντά στους αξιοποιούντες λειτουργικά το κτήριο, προλαβαίνοντας ζημιές από κακή χρήση του. Δίνοντας οδηγίες και επεμβαίνοντας όπου απαιτείται, ώστε το κτηριακό αυτό κόσμημα για το Δήμο μας και τη Δημόσια Διοίκηση ευρύτερα να υλοποιεί την αποστολή του για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα προς όφελος των παιδιών του τόπου μας και των οικογενειών τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ