2016-11-06 01:25:06
Φωτογραφία για Επιτέλους! Η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει τάλεντ σόου στον Alpha
Όλα αυτά τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη είναι στην πρώτη γραμμή έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλές φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει βραδινό σόου, αλλά τελικά ποτέ κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Στη βραδινή ζώνη -πέραν των καλλιστείων επί εποχής ANT1- η παρουσιάστρια δεν έκανε ποτέ το βήμα να παρουσιάσει κάποιο σόου αν και πραγματικά κάτι τέτοιο θα το ήθελε πολύς κόσμος, ώστε να τη δούμε και σε κάτι διαφορετικό από την καθημερινή εκπομπή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, το 2017 ίσως αποδειχθεί η χρονιά που η ωραία Ελένη θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αναλάβει την παρουσίαση κάποιου talent show αφού οι πιέσεις των υπευθύνων του Alpha δείχνουν να αποδίδουν καρπούς για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Βλέποντας τα αντίπαλα κανάλια να ετοιμάζουν πυρετωδώς τα λαμπερά talent shows, στον Alpha θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα δύο ανάλογα σόου με την Ελένη οικοδέσποινα σε ένα και σύμφωνα με τη Freddo και η ίδια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι», αλλά να συμμετέχει και η ίδια στην εύρεση του πρότζεκτ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ