2016-11-06 22:00:37
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός καθάρισε Παναθηναϊκό και πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη επικρατώντας κατά κράτος των «πράσινων» με 3-0 και βάζοντας στέρεες βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν την πλήρη εγχώρια κυριαρχία τους, καθαρίζοντας το ντέρμπι από το πρώτο ημίχρονο όταν και διαμορφώθηκε το σκορ του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός δεν… κατέβηκε ποτέ στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό (3-0) στο ματς της χρονιάς, όπως είχε χαρακτηριστεί από τους πράσινους. Το τριφύλλι σε ακόμη ένα παιχνίδι πλήρωσε την έλλειψη λύσεων και τις επιλογές «ανάγκης» που έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων με τεράστια προβλήματα στις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ το φουλ επιθετικό σχήμα που επέλεξε ο προπονητής του του γύρισε μπούμερανγκ, γνωρίζοντας βαριά ήττα.  Ζέκα, Λεντέσμα ήταν εκτός προπονήσεων για 15 μέρες, κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι, ενώ η επίθεση ήταν «κενή», λόγω της απουσίας του Μπεργκ
. Ακόμη, η επιλογή του Ιταλού τεχνικού, να χρησιμοποιήσει τον Γουακάσο στο αριστερό άκρο της άμυνας (ανέτοιμος ο Χουλτ) δεν του βγήκε, καθώς οι περισσότερες φάσεις του Ολυμπιακού έγιναν από την πλευρά αυτή. Στο 21’ ο Μποτία, με άπιαστη κεφαλιά ύστερα μετά από κόρνερ του Φορτούνη έκανε το 1-0. Στο 26’ ο Ελιουνούσι πρόλαβε τον Στιλ και έκανε το 2-0. Στο 44’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη και κεφαλιά του Ιντέγε, που νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Κουτρουμπή.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ