2016-11-07 14:18:16
Φωτογραφία για Περιπολικό με 500.000 χλμ εντόπισε η Σ.Κ.Α.Υ Θεσσαλονίκης
Σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, η συνδικαλιστική Ομάδα Εργασίας μας αποτελούμενη από τον Ειδικό Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Θεόφιλο Παπαδάκη, τον Αναπλ. Ταμία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Σταύρο Φέτκο, το μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλος του Δ.Σ. Ένωσης Θεσ/νίκης, κ.Παναγιώτη Αγγελίδη και τον αντιπρόσωπο της Ένωσης Θεσ/νίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ.Στέφανο Πάνο, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και να διαπιστώσουν τα προβλήματα των συναδέλφων μας.

Δυστυχώς, απογοήτευση μας προκάλεσε και ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι για άλλη μια φορά το καταγγέλουμε, η άσχημη κατάσταση των περιπολικών - υπηρεσιακών οχημάτων τα οποία και έχουν διανύσει χιλιάδες χιλιομέτρων αποστάσεις, είναι σε χρήση πέραν της δεκαετίας και βέβαια ουδέποτε έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ παρότι αυτό υποχρεωτικά προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 11 του π.δ. 45/08.


Ενδεικτικά σας γνωστοποιούμε ότι Υπηρεσία επίπεδου Τμήματος της Θεσσαλονίκης κατέχει περιπολικό όχημα βενζινοκίνητο που βρίσκεται σε δημόσια χρήση από το 2004 και έχει στο κοντέρ του 502.653 χιλιόμετρα με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια και την αποδοτικότητά του και βέβαια αυτό ισχύει η σιωπή για πολλές άλλες Υπηρεσίες διάφορων Τμημάτων της ΓΑΔΘ όπως ΑΤ, ΤΑ, ΤΤ και ΤΔΠΜ.

Καλούμε άμεσα την Κυβέρνηση και την ηγεσία να ενισχύσει με υλικοτεχνική υποδομή τις Υπηρεσίες μας και να διασφαλίσει και να θωρακίσει τους σκληρά εργαζομένους Αστυνομικούς με όλα εκείνα τα απαραίτητα δημόσια μέσα και εξοπλισμό, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στην Ελληνική Κοινωνία.

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

μέλος ΕΚΑ

"δίπλα στον συνάδελφο"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ