2016-11-08 09:36:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτοδικία η φωτιά στην κεραία στο γήπεδο του Απόλλωνα; - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο γήπεδο του Απόλλωνα χθες το πρωί, τα μέλη της Διοίκησης της Ομάδας έκαναν λόγο για εμπρησμό, με τους ισχυρισμούς αυτούς να επιβεβαιώνονται από πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το γήπεδο γλίτωσε από καθαρή τύχη, καθώς η φωτιά στην κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε τοποθετηθεί στην οροφή μεταξύ της κεντρικής σάλας και των προπονητηρίων του Απόλλωνα στην Περιβόλα και για την οποία τόσες διαμαρτυρίες υπήρχαν από την αρχή που έγινε αντιληπτή.

Η κεραία καταστράφηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά αλλά ευτυχώς από θαύμα δεν παραδόθηκε στις φλόγες και το γήπεδο.

Ήδη έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση του υλικού από τις καταθέσεις μαρτύρων, κάμερες ασφαλείας του γηπέδου αλλά και κτιρίων κοντά στο χώρο.

Η δικογραφία που συγκεντρώνεται θα σταλεί στον Εισαγγελέα και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Η φωτιά

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα στην περιοχή της Περιβόλας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας κατάσβεσαν την φωτιά στις 3.45 το πρωί.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ