2016-11-08 18:20:55
Φωτογραφία για “Ξεπάγιασαν” στο Νοσοκομείο Σάμου
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus.com

Τρίτη χρονιά χωρίς ζεστό νερό στο Νοσοκομείο Σάμου, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τη θέρμανση.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση ακόμη δεν έχει φροντίσει να πάρει πετρέλαιο. Ακόμη όμως κι αν είχε πάρει, πολλά καλοριφέρ είναι από πέρυσι και πρόπερσι χαλασμένα, μαζί και αρκετά κλιματιστικά για τα οποία δεν αγοράζονται τα απαραίτητα κλιματιστικά.

Την ίδια ώρα, το κτίριο του νοσηλευτικού ιδρύματος μπάζει από παντού, καθώς οι χαλασμένες πόρτες εισόδου-εξόδου παραμένουν ανοιχτές μέρα-νύχτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τζάμι της παλιάς κεντρικής εισόδου που έσπασε πέρυσι, ακόμη δεν έχει επισκευαστεί!

“Τα προβλήματα της θέρμανσης και του ζεστού νερού δεν αφορούν μόνο τους ασθενείς, αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου αφού οι νυχτερινές βάρδιες το χειμώνα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν από το κρύο. 

Αυτό είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και των περικοπών, τα οποία είναι τακτική και της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης ώστε να παρουσιάζουν πλεόνασμα” συμπληρώνει και τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων και καλεί τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και το Υπουργείο Υγείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ