2016-11-09 10:03:16
Φωτογραφία για 5 περίεργα σημάδια για να προβλέψεις αν θα σε κερατώσει
Νιώθεις ότι δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σου; Το ένστικτό σου λέει ότι κάτι πάει στραβά; Τρέχα. Τρέχα γρήγορα και μακριά, πολύ μακριά 1. Δε θεωρεί την απιστία κακό πράγμα

Αν κάνει αστειάκια ότι θα πάει με άλλες, υποστηρίζει ότι το κέρατο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και δεν το βλέπει καν σαν πρόβλημα, τότε μάντεψε τι έρχεται. Σύμφωνα με τους ερευνητές, όλη αυτή η μπλαζέ συμπεριφορά είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μπορούν να προβλέψουν την απιστία. Σε συνδυασμό δε με άλλους παράγοντες όπως η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση στην ικανότητά τους να πληγώνουν όποιον θελήσουν, δείχνει ότι πολύ σύντομα η εμπιστοσύνη σου μάλλον θα κλονιστεί και όχι άδικα.

2. Οι φίλοι του συγχωρούν την απιστία

Μια από τις μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες του θέματος αυτού είναι το "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι". Αν όλη του η παρέα συμφωνεί και συγχωρεί την απιστία, επηρεάζουν την τάση του ίδιου να απατήσει και το κάνουν όλο και πιο δελεαστικό.


3. Η πολλή τεστοστερόνη

Υπάρχουν έρευνες που συνδέουν τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και την απιστία. Τα αυξημένα επίπεδα της ανδρικής αυτής ορμόνης, ασκούν ισχυρή επιρροή στη λίμπιντο. Οι άντρες με παραπάνω τεστοστερόνη απατούν περισσότερο, χωρίζουν περισσότερο και περνούν λιγότερο χρόνο με τα παιδιά τους. Παράλληλα βέβαια είναι πολύ προσηλωμένοι και δραστήριοι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Αν τυχόν σε νοιάζει τόσο τώρα πια αυτό.

4. Το έχει ξανακάνει

Το "once a cheater always a cheater" δεν βγήκε τυχαία. Μπορεί να νομίζεις ότι έμαθε από λάθη του, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Συχνά η παρελθοντική συμπεριφορά είναι δείκτης της μελλοντικής. Γιατί να μην το ξανακάνει λοιπόν; Αναρωτήσου πρώτα εσύ και μετά ρώτα και τον ίδιο. Καλύτερα να του εκφράσεις τις ανησυχίες σου, ακόμα κι αν εκείνος όντως δεν το σκέφτεται καν.

5. Είναι σχεσάκιας κατά συρροή

Αν πηγαίνει από τη μία σοβαρή σχέση στην άλλη, πιθανότατα να κυνηγάει 24/7 τον ενθουσιασμό του καινούριο. Οι κατά συρροή σχεσάκηδες είναι εθισμένοι στο πάθος και την ανατριχίλα της νέας αγάπης και πηδούν από τη μία σύντροφο στην άλλη χωρίς να ενδιαφέρονται για τον πόνο που μπορεί να προκαλούν. Βέβαια οι έρευνες δείχνουν ότι δεν κερατώνουν όσο η σχέση είναι φρέσκια, διασκεδαστική και έντονη, αλλά μόλις τα πρώτα συναισθήματα καταλαγιάσουν, η προσοχή τους αποσπάται από κάθε τι καινούριο και η καρδιά τους πάει αλλού, πριν καλά καλά τελειώσουν την προηγούμενη σχέση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
6 τροφές που σε γερνάνε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
6 τροφές που σε γερνάνε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ