2016-11-09 13:46:06
Φωτογραφία για Τα σημάδια πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου
Κάνετε παρέα Αν έχετε καταφέρει να βγαίνετε, να πίνετε, να διασκεδάζετε και να μιλάτε για όλα τότε έχεις την ευλογία να ζεις με έναν άνθρωπο που δε θα σε κάνει να πλήξεις. Αν εκτός από γκόμενοι είστε και φίλοι τότε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν είναι πολλά.

Τον θαυμάζεις

Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μίας γυναίκας να νιώθει πως ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της είναι άξιος θαυμασμού. Γνώσεις, χιούμορ και άποψη εμπεριστατωμένη. Αν μιλάει και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τότε κάτι πρέπει να καταλάβεις.

Διαφωνείτε

Για να πεις πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου πρέπει να μπορείς να διαφωνείς και να εκφράζεις διαφορετική άποψη. Να μη φοβάσαι να πεις όσα θες ακόμα κι αν αυτά είναι ενάντια στα δικά του πιστεύω. Αν μπορείτε να μιλήσετε πολιτισμένα τότε έχετε διανύσει τη μισή απόσταση.

Γίνεσαι καλύτερη

Σε κάνει να θέλεις να βελτιωθείς και σε βοηθά χωρίς να σου επιβάλλει τίποτα. Αν σε βάζει σε διαδικασία να γίνεσαι καλύτερη τότε δε φοβάται να έχει δίπλα του μία γυναίκα δυναμική. Αυτό δείχνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έχει να σου προσφέρει κι εσύ είσαι ανοιχτή να ακούσεις.


Σξουαλική χημεία

Το σ.. θα βρίσκεται σε κάθε λίστα γιατί είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας μίας σχέσης. Ακόμα κι αν έχεις βρει όλα τα παραπάνω η σξουαλική χημεία πηγαίνει το δέσιμο σε άλλο επίπεδο. Αν δεν τα πηγαίνετε καλά σε αυτόν τον τομέα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχες σκεφτεί πως υπάρχουν και πηγάζουν από την ασυμφωνία σας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ