2016-11-09 20:00:23
Φωτογραφία για Ξεχασμένος ο Μπουμάλ από τον Στραματσόνι
Ο Μπουμάλ εδώ και σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο (από τότε που αποκτήθηκε από το Τριφύλλι) έχει μόλις 2 συμμετοχές ενώ σημείωσε και 1 γκολ. Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση την οποία ο Αντρέα Στραματσόνι δε δείχνει να εμπιστεύεται. Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι ένας ποιοτικός μέσος (και παρότι ο Παναθηναϊκός δεν υστερεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής) που θα ήταν σε θέση να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν ο άνθρωπος που «κουβάλησε» όλη την ομάδα του Πανιωνίου στο πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος. Επίσης, όσο αγωνίστηκε πέρσι με το Τριφύλλι απέδειξε εμπράκτως ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είτε βρίσκεται στο βασικό σχήμα, είτε προερχόμενος από τον πάγκο. Με αυτόν τον ποδοσφαιριστή άλλωστε το Τριφύλλι πέτυχε ένα αρκετά μεγάλο σερί νικών. Στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα τραυματισμού και δε μπορούσε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι
. Όμως τόσο πέρσι, όσο και φέτος (μετά τον τραυματισμό του) δεν έχει πάρει την ευκαιρία να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι μπορεί να προσφέρει. Και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να του δοθεί έστω μία ευκαιρία ύστερα από τόσα αρνητικά αποτελέσματα. Τώρα είναι αρκετά αργά. Σίγουρα το να επιλεγεί στο βασικό σχήμα της ομάδας στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ θα ήταν καταστροφή για τον παίκτη και ομολογουμένως για όλη την ομάδα. Όμως πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπουμάλ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και χρειάζεται τον χρόνο του.

Πηγή: newspao.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ