2016-11-10 14:13:55
Φωτογραφία για Donald Trump: Αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον πρώτο του γάμο! Ποια είναι η Μarla Maples
Η γυναίκα που έγινε αφορμή να πάρει το πρώτο του διαζύγιο. Όλη η αλήθεια για την δεύτερη σύζυγο του Προέδρου των ΗΠΑ Ολόκληρη η υφήλιος ασχολείται από χθες με τον Donald Trump. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που έγινε ο νέος Πλανητάρχης και άφησε πίσω του την Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές των ΗΠΑ έχει απασχολήσει τα media ουκ ολίγες φορές με την πολυτάραχη ζωή του.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με όμορφες γυναίκες, πολυτελή αυτοκίνητα, χλιδάτα ξενοδοχεία, καζίνο αλλά και ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, αφού υπήρξε παρουσιαστής του άκρως επιτυχημένου «Apprentice», μίας εκπομπής που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Η προσωπική ζωή του, όμως, έχει απασχολήσει αμέτρητες φορές τα αμερικανικά ΜΜΕ. Και μπορεί η πρώτη σύζυγός του, το μοντέλο Ιβάνα Ζελνίκοβα (με την οποία απέκτησε 3 παιδιά) και η νυν (τρίτη) σύζυγός του -επίσης μοντέλο και 25 χρόνια νεότερη - Melania Trump, να κέρδισαν τη μερίδα του λέοντος στα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχει όμως μια ακόμη σημαντική γυναίκα που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στη ζωή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ