2016-11-10 22:04:13
Φωτογραφία για H Μανωλίδου είναι ζηλιάρα: Ιδού τι έχει κάνει στον Άδωνι
Η Ευγενία Μανωλίδου δεν κρύβει πως ζηλέυει τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής  «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για πολλά ανάμεσα σε άλλα και  για την απιστία, τη ζήλια και φυσικά τον σύζυγό της  Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν λοιπόν η κουβέντα πήγε στον γάμο της με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η μαέστρος αποκάλυψε πως τον ζηλεύει και μάλιστα πολύ.  «Το μεγάλο αβαντάζ ενός άντρα πολιτικού είναι ότι αν κάνει παραστράτημα πρέπει η σύζυγος να βγει και να τον υποστηρίξει» της είπε μεταξύ άλλων ο Θέμος Αναστασιάδης και εκελινη απάντησε : «Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

Όταν ρωτήθηκε αν ανακάλυπτε την απιστία αν και πάλι θα στήριζε τον σύζυγό της εκείνη είπε: : «Όχι. Δεν το έχω το διπλωματικό. Αφού το ξέρεις, εγώ άμα είναι να πω κάτι το λέω. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από την αρχή. Μπορεί και να είμαι υπερβολική σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θέλω» είπε και συνέχισε: «είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Δεν είμαι παράλογα ζηλιάρα, δεν είμαι αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά όταν πρέπει. Παλιά κοιτούσα το κινητό του Άδωνι, τώρα το έχω σταματήσει. Κρυφά. Έχει ψάξει κι εκείνος το δικό μου. Για αυτό το έκανα, γιατί μου είχε ψάξει το δικό μου. Η ιδέα δεν μου έχει έρθει από μόνη της. Δεν είχε κάτι, αλλά αν είχε, θα έβρισκα. Μια αγωνία να υπάρχει, καλό είναι», αποκάλυψε η Μανωλίδου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ