2016-11-10 23:25:10
Φωτογραφία για Συνεργασία δήμου Θεσσαλονίκης και GREENPEACE
Συνέντευξη  Τύπου με αντικείμενο την κοινή δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Greenpeace, με στόχο την ανάδειξη της ηλιακής ενέργειας ως μέσου άσκησης κοινωνικής πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 12.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).

Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο φορέων, με στόχο την εγκατάσταση του, πρώτου στην Ελλάδα, φωτοβολταϊκού συστήματος με εικονική αυτοπαραγωγή (virtual net-metering), σε στέγη σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για τη δράση θα μιλήσουν ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Γενικός Διευθυντής της Greenpeace, Νίκος Χαραλαμπίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά και του Διευθυντή Εκστρατειών της Greenpeace, Δημήτρη Ιμπραήμ.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί ο απολογισμός από τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, που τοποθετήθηκαν σε στέγες και δώματα 50 σχολικών και δημοτικών κτιρίων, έργο το οποίο ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2016.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ