2016-11-11 00:45:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Το παρασκήνιο της σύλληψης στο λιμάνι και τα κρυμμένα 46.000 ευρώ - Ποιος ο προορισμός του οδηγού του πολυτελούς τζιπ
Αθηναίος, άνεργος πρώην έμπορος αυτοκινήτων, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο 42χρονος που συνελήφθη, από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, να επιχειρεί να εξέλθει παρανόμως από τη χώρα, έχοντας κρυμμένα στη ρεζέρβα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε, το χρηματικό ποσό των 46.000 ευρώ.

Ο άνδρας που είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και πλαστογραφία και μεταξύ αλλων περιοριστικών όρων, του είχε επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από την χώρα, επρόκειτο να ταξιδέψει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr,  στη Γερμανία προκειμένου να αγοράσει αυτοκίνητο για λογαριασμό τρίτου προσώπο και αύριο θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

"Ο εντολέας μου είχε μαζί του όλα τα παραστατικά που απαιτούνται και τα χρήματα ήταν το αντίτιμο της αγοράς του αυτοκινητου", δήλωσε στο tempo24.gr ο Πατρινός συνήγορος υπεράσπισης του 42χρονου, Αλέξανδρος του Αθανασίου Διαμαντόπουλος, για να προσθέσει "πως δεν γνώριζε πως υπήρχε σε βάρος του σε ισχύ η απόφαση για απαγόρευση εξόδου από την χώρα".

Σύμφωνα με τον Πατρινό Δικηγόρο, ο συλληφθείς εξαιτίας της οικονομικής του κατάστασης, θα πραγματοποιούσε το ταξίδι "αστραπή" στην ευρωπαϊκή χώρα, με σκοπό να απομοκίσει την νόμιμη προμήθεια που θα του αναλογούσε.

Η κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς, είναι η παραβίαση όρων διαμονής και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελεά Πατρών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ