2016-11-11 18:55:46
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ
''Πυρά'' κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τις αναφορές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε 4ο μνημόνιο. «Όλοι γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την καταστροφική διαπραγμάτευση του 1ου εξαμήνου του 2015, οδήγησε τη χώρα στο 3ο αχρείαστο Μνημόνιο.

Με την ανικανότητά της, οδήγησε ξανά την οικονομία στην ύφεση. Με τις ιδεοληπτικές εμμονές της επέλεξε να υπερφορολογήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Με την αναποτελεσματικότητά της έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών. Και τώρα, αφού χάθηκαν δύο χρόνια, αυτοί που επέβαλαν το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, άρχισαν να μιλούν για 4ο Μνημόνιο», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Προσπαθούν, όπως και πέρυσι, να αποδώσουν σε άλλους αυτά που οι ίδιοι απεργάζονται», σημείωσε και επανέλαβε τη θέση της Ν.Δ. ότι για να για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της χρειάζεται μια άλλη πολιτική.


«Παρουσιάζουν τις ήττες τους σαν νίκες»

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχετικά με το ΕΣΡ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε: «Είναι πάγια τακτική τους να παρουσιάζουν τις ήττες τους σαν νίκες. Το έκαναν υπογράφοντας το 3ο Μνημόνιο. Το έκαναν με την εκχώρηση για 99 χρόνια της Δημόσιας Περιουσίας. Το έκαναν στις σχέσεις με το Δ.Ν.Τ. Τώρα το κάνουν και με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης». «Ο νόμος Παππά είναι παρελθόν. Επικράτησε η συνταγματική τάξη», επεσήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Συγκροτήθηκε, όπως προτείναμε, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κύρους. Διασφαλίστηκαν η ελεύθερη ενημέρωση, οι εργαζόμενοι και τα Δημόσια Έσοδα από τη λειτουργία των καναλιών».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ