2016-11-12 13:11:48
Φωτογραφία για Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Είναι βέβαιο ότι ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε αναμονή, διότι το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών ήταν μια ανατροπή του σκηνικού, αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης και υπογραμμίζει ότι: «Αυτό συμβαίνει, φυσικά και για την Ευρώπη και για εμάς τους Έλληνες. Το κυρίως ζητούμενο είναι αν θα αλλάξει η νέα αμερικανική διοίκηση την προσέγγισή της απέναντι στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ».

Αναφερόμενος στο αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές υπογραμμίζει ότι: «Με τη σημερινή κυβέρνηση αντί να πάμε μπροστά, πάμε πίσω, οι θυσίες που γίνονται από τον ελληνικό λαό πάνε χαμένες και η παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας».

Ο κ. Χατζηδάκης δεν αποκλείει να έχουμε κάποιες εξελίξεις στο θέμα του χρέους και «στη συνέχεια να δούμε τι θα γίνει με την ποσοτική χαλάρωση» και εκτιμά ότι: «Και αν συμβούν αυτά, φοβάμαι ότι η ελληνική οικονομία θα εξακολουθήσει να είναι σε έναν θάλαμο υγειονομικής απομόνωσης στο περιθώριο της Ευρώπης, διότι η κυβέρνηση έχει σκοτώσει την εμπιστοσύνη και δεν μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις».

Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, πιεζόμενη από τα αδιέξοδα της πολιτικής της και τη δημοσκοπική κατάρρευσή της» και σημειώνει ότι «αν δεν το κάνει ο κ. Τσίπρας, γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ