2016-11-14 00:12:15
Φωτογραφία για ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ με Τζαβέλλα
Η Εθνική μας ομάδα με γκολάρα του Γιώργου Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Βοσνία διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Το γκολ του Τζαβέλλα μπορεί να αποδειχθεί χρυσό σε ότι αφορά την πρόκριση στο επόμενο Μουντιάλ, αφού το 1-1 διατήρησε την Εθνική μας ομάδα στην δεύτερη θέση, πίσω από το Βέλγιο που δεν παίζεται.

Οι Βόσνιοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η Εθνικής μας έδινε χώρο στους Βόσνιους στα πρώτα λεπτά με σκοπό να χτυπήσει στην κόντρα εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα της μεσοεπιθετικά. Η Ελλάδα διατήρησε ψηλά τις γραμμές της με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγάζει ενέργεια και να βοηθάει πολύ επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και από το 20’ και μετά χτυπούσαν κατά ριπάς της Ελληνική άμυνα
. Με την κατοχή να φτάνει 73% υπέρ της Βοσνίας, στο 32’ η καλύτερη σε όλο το παιχνίδι Βοσνία άνοιξε το σκορ με τυχερό τρόπο. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ από τα 25μ.η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Καρνέζη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας προσπάθησε να αντιδράσει από τα πρώτα λεπτά. Στο 55’ ο Φορτούνης έκανε σουτ, όμως μετά την απόκρουση του Μπέκοβιτς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι! Στο 71’ ο Μήτρογλου κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε κόπηκε από τον Σούνιτς. Στο 78΄οΤζέκο πιάστηκε με τον Παπασταθόπουλο και όλοι οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια. Από τις κοκορομαχίες ο Έρικσον απέβαλε τον Τζέκο με δεύτερη κίτρινή κάρτα και τον Παπαδόπουλο με απευθείας κόκκινη. Για να φτάσουμε στο 95΄ όταν ο Τζαβέλλας με μια κανονιά ξέρανε τους Βόσνιους με μια γκολάρα που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την Εθνική μας ομάδα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ