2016-11-15 00:27:07
Φωτογραφία για StartSmart Greece: Πολύτιμες εμπειρίες για Startuppers και όχι μόνο
Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, στο Deree – The American College of Greece, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΙΤ Enterprise Forum Greece, συμπληρώνοντας τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα, διοργάνωσε το ολοήμερο συνέδριο StartSmart Greece.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να εμπνεύσει, να διασυνδέσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις την ελληνική τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα προκειμένου να συμβάλει άμεσα και ουσιαστικά στην ανάπτυξής της.

Μέσα από τις ομιλίες και παρουσιάσεις των 4 ομιλητών, της Dr. Leslie Dewan, Co-founder & CEO, Transatomic Power, του Yori Nelken, General Partner, OurCrowd First, του Sonny Vu, President & CTO of Connected Devices, Fossil Group, Inc. και του Eran Wagner, General Partner, Gemini Israel Ventures, οι συμμετέχοντες έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές που δημιουργούνται σε διάφορους κλάδους της τεχνολογίας και των επιστημών.


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του συνεδρίου, οι 3 νικητές του περσινού διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2016 (Yodiwo, InSyBio Ltd. και Sentio Solutions – Feel), παρουσίασαν στο κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ περιέγραψαν την εξελικτική πορεία των εταιριών τους μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Επιπλέον 10 ομάδες του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2016 (Apicallity Limited – PlantIT, Contadd, EventReception, Hopwave, InSyBio Ltd., Sentio Solutions – Feel, StreamOwl, VesselBot, Workathlon και Yodiwo) έλαβαν μέρος στην Startup Expo, προκειμένου να προσελκύσουν συνεργάτες και να δικτυωθούν με τους επενδυτές και την τεχνολογική κοινότητα γενικότερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ