2012-05-18 17:00:14
Φωτογραφία για Ράλι Ακρόπολις προ των πυλών
Από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου η Ελλάδα θα αποτελεί το επίκεντρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος καθώς φιλοξενεί τον έκτο γύρο του θεσμού.

Σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων όπου συμμετείχαν οι κύριοι χορηγοί του αγώνα αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης τόνισε πως το Ράλι Ακρόπολις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός και δεν είναι τυχαίο, πως μαζί με το Μαραθώνιο, αποτελούν τα δυο αθλητικά γεγονότα που χαίρουν υποστήριξης και από το Κράτος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης δήλωσε: «Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κρατάει μέσα στο χρόνο. Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού. Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλι και να το κάνουν δικό τους».


Η σημερινή συνέντευξη Τύπου στην ουσία σηματοδοτεί την είσοδο στην περίοδο του αγώνα που θα λάβει εκκίνηση το απόγευμα της Πέμπτης στις 24 Μαΐου (17:00) εμπρός από το Ζάππειο Μέγαρο. Μετά από τέσσερις ημέρες περιπέτειας στις 22 απαιτητικές ειδικές διαδρομές επί ελληνικού εδάφους, συνολικού μήκους 440 χλμ., τα πληρώματα θα τερματίσουν στο Club Hotel Casino Λουτράκι, εκεί που θα είναι και το κέντρο του αγώνα. Ετσι, από την προσεχή Κυριακή, το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι για έναν συναρπαστικό, όπως κάθε χρονιά, αγώνα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ