2016-11-15 19:00:40
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Με συνθήματα «Ανεπιθύμητος», «Όχι στον πόλεμο, όχι στον ιμπεριαλισμό» αριστερές παρατάξεις, κόμματα, φοιτητικοί σύλλογοι, αντιεξουσιαστικές ομάδες και συνδικαλιστικές οργανώσεις ξεκίνησαν από το Πολυτεχνείο και κινούνται προς το Σύνταγμα, αψηφώντας την απαγόρευση της αστυνομίας. Στην Ομόνοια η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, παρουσία  του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Αστυνομικοί φραγμοί  έχουν αποκλείσει, πάντως, κάθε δίοδο προς το Σύνταγμα καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκαθαρίσει πως οι πορείες «δεν θα φτάσουν στην αμερικανική πρεσβεία».

Οι διαδηλωτές, ωστόσο, επιχειρούν να κατευθυνθούν προς την πρεσβεία κινούμενοι διαμέσου της οδού Σταδίου, την οποία, όμως, έχουν κλείσει αστυνομικές κλούβες στο ύψος της οδού Αμερικής. 

Σύμφωνα με την απόφαση του γενικού Αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας και περιμετρικά σε μεγάλη ακτίνα.

Το μοναδικό κομμάτι της Πρωτεύουσας, στο οποίο δεν απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και πορείες, είναι ουσιαστικά η Ομόνοια και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, αλλά και εκεί υπάρχει επιτήρηση από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ