2016-11-15 20:03:10
Φωτογραφία για Ιβάνκα Τραμπ: Γιατί η «σκιώδης Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ κρύβει το ρόλο της
Εκτός από τη Μελάνια Τραμπ που μίλησε για πρώτη φορά ως μέλλουσα Πρώτη Κυρία, και η Ιβάνκα Τραμπ, η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του επόμενου Αμερικανού προέδρου πήρε μέρος στην πρώτη συνέντευξη του πατέρα της για την εκπομπή 60 Minutes του CBS.

Εκεί η Ιβάνκα, η οποία είχε ακουστεί ότι θα είχε ενεργό ρόλο στον Λευκό Οίκο, κάποιοι την παρομοίασαν ως «σκιώδη Πρώτη Κυρία», ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει τίποτα σχετικό.

Τόνισε ότι θα είναι απλά η κόρη του πατέρα της, γεγονός το οποίο δεν θα την αποτρέψει από το να αγωνίζεται για ζητήματα τα οποία πιστεύει αλλά όχι με επίσημο ρόλο.

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, η οποία από το φιάσκο της λογοκλοπής της Μελάνια Tραμπ και μετά πήρε κυρίαρχο ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του πατέρα της και έκανε εμπνευσμένες ομιλίες, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι θα περιοριστεί στον ρόλο της κόρης.Reuters

Μια κίνηση που ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια να διατηρήσει καλές σχέσεις με την Μελάνια, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα την «καπέλωνε».


Η 34χρονη Ιβάνκα είπε ότι είναι πολύ παθιασμένη σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των γυναικών, και θα αγωνιστεί για αυτά, αλλά δεν θα αναλάβει κάποια τυπική διοικητική θέση.

«Θα είμαι απλά μια κόρη» είπε. «Αλλά όπως είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είμαι πολύ παθιασμένη με ορισμένα θέματα και θέλω να πολεμήσω γι 'αυτά» πρόσθεσε.

Τα θέματα αυτά είναι η μισθολογική ισότητα και η φροντίδα των παιδιών, ενώ πρόσθεσε οτι την ενδιαφέρει πολύ η εκπαίδευση και η προώθηση «περισσότερων ευκαιριών για τις γυναίκες».

Σε σύγκριση με όσα είπε η Μελάνια, η οποία έθεσε ως κύριο σκοπό της μέσα από τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας τον αγώνα κατά του εκφοβισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δήλωση που θεωρήθηκε ως γκάφα και δείτε γιατί), η Ιβάνκα εμφανίστηκε πολύ πιο δυναμική και αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά, συνεχίζοντας σε ένα βαθμό τη δράση που ξεκίνησε η Μισέλ Ομπάμα.Reuters

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, όλα τα παιδιά του Αμερικανού μεγιστάνα δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στην Νέα Υόρκη και θα ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις του πατέρα τους, ο οποίος θα πρέπει να βασίζεται πιο πολύ πάνω τους τώρα που ετοιμάζεται να αναλάβει πρόεδρος.Reuters

Παράλληλα, τόσο η Ιβάνκα όσο και ο πατέρας της είπαν ότι δεν δίνουν σημασία στο αν η μάχη για την προεδρία έπληξε το όνομα Τραμπ ως εμπορικό προϊόν.

Ένοικοι του Πύργου Τραμπ είπαν ότι ήθελαν να μετακομίσουν όταν ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία του έπεσαν κατά 59% το πρώτο μισό του 2016 αλλά πατέρας και κόρη δεν πιστεύουν ότι έχει σημασία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ