2016-11-15 23:00:22
Φωτογραφία για Κρέσπο και Ροντρίγκες αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ
Ο Ίβιτς είχε τονίσει ότι θα προβεί πολλές φορές σε εκτεταμένο ροτέισον στον ΠΑΟΚ, ώστε να κρατήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, μόνο 3 παίκτες από το ρόστερ της ομάδας έχουν 8 συμμετοχές στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και εκτός του Παναγιώτη Γλύκου που δεν έχει λείψει ούτε λεπτό, τις ίδιες συμμετοχές έχει και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ. O Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ για την ακρίβεια έχει ξεκινήσει βασικός 7 από τα 8 παιχνίδια της Superleague και τα 6 από αυτά τα έχει ολοκληρώσει. Τα μοναδικά μάλιστα παιχνίδια που δεν έχει συμπληρώσει 90λεπτό είναι αυτό της Τρίπολης που έγινε αλλαγή μετά το χτύπημα που έφερε την αποβολή του Μπέρτου στην μέση, αλλά και σε εκείνο στο "Γ. Καραϊσκάκης" που μπήκε σαν αλλά και αγωνίστηκε στα τελευταία 9 λεπτά του αγώνα.

Στην περίπτωσή όμως, βοήθησε και το χαρακτηριστικό ότι μπορεί να αγωνιστεί και σε πολλές θέσεις, μιας και έχει τρεις συμμετοχές σαν αριστερό μπακ (Παναιτωλικό, Τρίπολη και Πανιώνιο), τρεις σαν στόπερ (Ξάνθη, Ηρακλή και ΑΕΚ), μία σαν δεξιός μπακ (Βέροια) και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που το ελάχιστο της συμμετοχής δεν μπορεί να μας δείξει τη θέση που αγωνίστηκε
. Ο τρίτος βασικός του ΠΑΟΚ είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι μετρά και αυτός 8 συμμετοχές και τις 7 σαν βασικός στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει σημειώσει και 2 γκολ και έχει ολοκληρώσει 5 από τα 8 παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός. Στα άλλα τρία είτε αντικαταστάθηκε όπως με τον Αστέρα Τρίπολης και τη Βέροια, είτε μπήκε σαν αλλαγή με τον Πανιώνιο που ήταν και το μοναδικό που δεν ξεκίνησε βασικός.

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ