2016-11-16 20:52:05
Φωτογραφία για Και όταν ξέρεις ότι έρχεσαι δεύτερη... είσαι σε θέση να το δεχτείς;
Μια γυναίκα θέλει να την προσέξεις, θέλει να την ακούσεις, θέλει να τη σεβαστείς. Θελει να της δίνεις αυτό το 1 για να σου δώσει με τη σειρά της το 100...

Ξέρεις τελικά τι θέλει πάνω από όλα όμως; Να έρχεται πρώτη... Σε ολα και για όλα. Άπαξ και νιώσει μια φορά ότι την υποβιβάζεις, ακόμα και εν αγνοία σου, είναι θέμα χρόνου να σου αφήσει το χέρι.

Άλλωστε καμια γυναίκα δεν αντέχει να σε μοιράζεται. Δεν αντέχει να έρχεται δεύτερη... Δεν αντέχει να μην σε έχει. Γιατί το μισό ποτέ δεν μπορεί να φανεί σαν ολόκληρο, όπως και να το κάνουμε! Και ένα "μισό" ίσως είναι, μάλιστα και χειρότερο από το τίποτα.

Είναι δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις, από την άλλη... Διότι είναι δύσκολο να καταφέρετε και οι δύο να "ακούσετε" τις ανάγκες του άλλου και να ικανοποιήσετε τα θέλω του. Μα πιο πολύ, είναι δύσκολο να υπάρξουν οι ιδανικές συνθήκες για να τα καταφέρετε όλα αυτά μαζί. Είναι, μάλλον, αυτό το λάθος timing που τελικά σας χωρίζει. Και δεν αντέχετε. Ο ένας δεν αντέχει γιατί άργησε να σε βρει και πλέον δεν έχει και άλλες αντοχές να σε αντιμετωπίσει, ενώ ο άλλος όσο και αν θέλει δεν μπορεί να σε έχει ολοκληρωτικά λόγω συνθηκών.


Είναι όμως δίκαιο κάποιος να "αντέχει" και να συμβιβάζεται τη στιγμή που κάποιος άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει όσα θα ήθελε αυτός ο κάποιος... Ή έστω αν όχι όλα, το 1 το βασικό: Να σου αφιερωθεί ψυχικά και σωματικά... με ότι συνεπάγεται αυτό!

Πολλές φορές στη ζωή μας χρειάζεται να αφήνουμε πίσω τα θέλω μας για αυτά τα τρομερά "πρέπει" που τελικά μας κατακλύζουν... Και αν όμως το να κανεις το πιο ωραίο λάθος σε γεμίζει περισσότερο από το να κάνεις το σωστό; Τι κανεις εκεί;

Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι ότι παντού στη ζωή μας κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε από τις επιλογές μας. Είναι αναπόφευκτο. Το θέμα είναι όμως ποσο αντέχουμε να κηνυγαμε σε τελική ανάλυση αυτό που θελουμε και φυσικά σε τι σημείο είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για αυτά που νιώθουμε.

Και μην ξεχνάς... Το σημαντικό στις ανθρώπινες σχέσεις είναι να μετράμε χαμόγελα, όχι χαρτομάντιλα Α και μην ξεχνάς επίσης:

Αν θέλεις να είσαι το ένα για κεινη, πρέπει και εσύ να της δείξεις ότι είναι το ένα για σενα...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ