2016-11-16 22:55:02
Φωτογραφία για Επί ποδός από σήμερα η Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου - Κλειστή η Κορίνθου, φρούρια τα Αστυνομικά Τμήματα
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με φόντο τις αυριανές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Επέτειο του Πολυτεχνείου και αποκορύφωμα τις πορείες που θα γίνουν στο κέντρο της Πάτρας αύριο το απόγευμα.

Ήδη απόψε επειδή στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου βρίσκονται συγκεντρωμένα αρκετά άτομα τα οποία και έχουν κατέλθει στο οδόστρωμα της οδού Κορίνθου, η Αστυνομία έχει απαγορεύσει με ειδική κορδέλα και περιπολικό τη διέλευση των οχημάτων από την αρχή της Γούναρη.

Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυλλάσσουν Αστυνομικά Τμήματα, προξενεία, πολιτικά γραφεία και άλλα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος ούτως ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενο επίθεσης, ιδίως τη νύχτα.

Νωρίτερα έκανε πορεία ομάδα μαθητών της ΜΑΣ και κατέληξε στο Παράρτημα, όπου κατέθεσε στεφάνι.

Η ΕΛ.ΑΣ. όπως έχει γράψει ήδη το tempo24.gr, έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο στην προσπάθεια να αποφευχθούν ακραίες εκδηλώσεις.


Να σημειωθεί πως σωματεία, οργανώσεις, κόμματα, φορείς έχουν ήδη εκδώσει ανακοινώσεις και καλούν σε συμμετοχή στις πορείες τιμής και μνήμης, γεγονός που σημαίνει πως το απόγευμα της Πέμπτης το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει διαδηλωτές.

Προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις στις 6 το απόγευμα της 17ης Νοέμβρη.

Μία στην πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ και σωματεία που το στηρίζουν και μια ακόμη στον χώρο μπροστά απο το πρώην παράρτημα, επι της οδού Κορίνθου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι για αυστηρά μέτρα, ούτως ώστε να αποτραπεί κάθε προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων.
Πηγη
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ