2016-11-17 10:45:26
Φωτογραφία για Επώνυμοι και ανώνυμοι στο πλευρό του Ανχη ε.α Σταύρου Γατή
Αρκετοί είναι οι επώνυμοι και ανώνυμοι στρατιωτικοί και πολίτες της Λάρισας οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του Τεθωρακισμένου  Αξιωματικού ε.α και Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας Σταύρου Γατή.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, ο Σταύρος Γατής ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, νοσηλεύεται αυτές τις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου προχθές υπεβλήθη σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν κατ΄ευχήν και σύμφωνα με τους γιατρούς προς το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στο σπίτι του νικητής.

Σε αυτή τη μάχη ο καλός φίλος Σταύρος δεν ήταν μόνος. Εκτός από την αγαπημένη του σύζυγο Έφη, τις κόρες και τους γαμπρούς του, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι και ανώνυμοι στρατιωτικοί και πολίτες της Λάρισας που έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά.  Ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook έχει πάρει στην κυριολεξία ''φωτιά'' από τα μηνύματα, ενώ το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά στο νοσοκομείο, κάτι που το διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι όταν τον επισκεφθήκαμε.


Όπως πληροφορούμαστε τις θερμές του ευχές για ταχεία ανάρρωση έχουν στείλει τηλεφωνικά ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης από το Βελιγράδι που βρίσκεται, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης, ο πρώην Διοικητής Στρατιάς Αντγος Σοφιανίδης, φίλοι και συμμαθητές της τάξεως 81΄Β ΣΜΥ καθώς και εκατοντάδες  κάτοικοι της Λάρισας, οι οποίοι αναγνωρίζουν στον πρόσωπο του Σταύρου Γατή τον άνθρωπο, ο οποίος ανιδιοτελώς έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του την προσφορά στον συνάνθρωπο με πολλούς τρόπους. Πριν την χειρουργική επέμβαση και κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο ΠΠΓΝ Λάρισας, του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση τηλεφωνικά ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντγος Ιωάννης Ηλιόπουλος καθώς και φίλοι του Δκτες μονάδων από τον Έβρο.

Το kranosgr από την πλευρά του εύχεται  για μια ακόμη φορά στον καλό φίλο Σταύρο περαστικά και γρήγορα κοντά μας!!!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ