2016-11-17 18:44:08
Φωτογραφία για Η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην εφαρμογή Κάμερα  του iPhone
Ο CEO της Apple Tim Cook ποτέ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του σε επαυξημένης πραγματικότητας τεχνολογίες. . Τώρα, οι πηγές του διαδικτύου αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την επαυξημένη πραγματικότητα στο iPhone.

Όπως έγινε γνωστό, η Apple εργάζεται για την ενσωμάτωση της επαυξημένης πραγματικότητας σε μια τυπική εφαρμογή της κάμερας στο iOS χρησιμοποιώντας κάποια τεχνολογία start-ups,  την οποία η εταιρεία απέκτησε τα τελευταία χρόνια, με τις Metaio και Flyby Media. Ο απώτερος στόχος αυτής της εργασίας είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουν τα iPhone στον πραγματικό κόσμο τα αντικείμενα.

Για παράδειγμα θα μπορεί ο χρήστης περπατώντας να δει μέσα από την κάμερα τα σημεία που τον ενδιαφέρουν, όπως εστιατόρια βενζινάδικα η ακόμη και αν περάσει δίπλα από κάποιον άλλον, το όνομα που χρησιμοποιεί στο διαδίκτυο αν του το επιτρέψει όπως φαίνεται στο video πιο κάτω.

Επίσης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν η Apple μέσο βιβλιοθηκών SDK να δώσει πρόσβαση στην τεχνολογία και σε προγραμματιστές για την δημιουργία τρίτων εφαρμογών.

Δεν γίνετε σαφές πότε η Apple θα αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία αλλά για να υπάρχει καπνός μάλλον υπάρχει και φωτιά και ίσως να τα δούμε όλα αυτά σύντομα.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ