2016-11-17 19:36:16
Φωτογραφία για Άγριος πόλεμος εκπτώσεων και στην αντασφαλιστική αγορά!
Ο σκληρός ανταγωνισμός και η οικονομική κρίση χτύπησαν άγρια και την πόρτα των διαμεσολαβητών μεσιτών αντασφαλίσεων Οι καλές εποχές που κάποιοι έπαιρναν «ολόκληρο το φρούτο» ανήκουν στο παρελθόν και η απόκτηση «φέτας μεριδίου» ή μικρότερου ασφαλίστρου είναι πια επιτυχία!

Η πτώση εργασιών για Έλληνες μεσίτες αντασφαλίσεων θα συνεχιστεί μετά και την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την ERGO, το σταμάτημα εργασιών INTERNATIONA LIFE και πιθανή σύντομα πώληση της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής.

Κάποιες εταιρίες μεσιτικές κάνοντας σωστή πρόβλεψη των εξελίξεων ανοίχθηκαν και σε άλλες αγορές (MARINE – AVIATION) όπως η MATRIX του Δ. Τσεσμετζόγλου, η BRITANNIA του Φάνη Παπανικήτα, η Ν. ΓΑΒΡΙΛΗΣ κ ΣΙΑ (έργα κατασκευών) σε εκτός Ελλάδος χώρες Στο μέλλον ολόκληρο το μάνγκο-φρούτο θα είναι για λίγους οραματιστές! Η περίπτωση της MATRIX με γραφεία στο Λονδίνο, στην Ελλάδα, στο Γιοχάνεσμπουργκ, στην Κύπρο, στην Κωνσταντινούπολη και στο Ιράν (προς το παρόν) δείχνουν το δρόμο της επιβίωσης στις αντασφαλιστικές μεσιτικές εταιρίες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ