2016-11-18 09:28:53
Φωτογραφία για Ρίγη συγκίνησης για το ''τραπέζι του απόντα''
Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία'' με το άρθρο του Υποστρατήγου ε.α Χρήστου Μπολώση για το ''Τραπέζι του απόντα'' που δημιουργήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων. Η φωτογραφία συγκλονιστική όπως και η περιγραφή του Υποστρατήγου. Έτσι ακριβώς είναι Στρατηγέ Μπολώση, το απλοϊκό τραπεζάκι παίρνει την εικόνα ''Μνημείου μυθικών διαστάσεων'' όχι μόνο στα μάτια τα δικά σας αλλά και όλων μας που διαβάσαμε το Ρεπορταζ. Συγχαρητήρια και μπράβο σας που αναδείξατε το θέμα!

Ως ιστολόγιο στρατιωτικών θεμάτων αφήνοντας στην άκρη την τρέχουσα θεματολογία, επιχειρήσαμε να συλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα καθώς και για το πότε θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε και εμείς το χώρο της Λέσχης για το απαραίτητο ρεπορτάζ. 

Στις αρχές Δεκεμβρίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στα Τρίκαλα από την 1η Στρατιά της οποίας ήταν  η ιδέα της δημιουργίας του ''τραπεζιού του απόντα'', θα έχουμε την ευκαιρία να το αναδείξουμε και εμείς.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης και υλοποίησε ο αξιόλογος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κος Λιάκος για  να τιμήσουν  με τον τρόπο αυτό τον απόντα αγνοούμενο και αιχμάλωτο. 

Καταγόμενος από την ευρύτερη περιοχή ο Στρατηγός Λεοντάρης ήθελε στην πόλη του 5ου Ηρωϊκού Συντάγματος Πεζικού, να τιμήσει συμβολικά τους απόντες ήρωες της Πατρίδος μας. Το κάθε αντικείμενο που ζήτησε να τοποθετηθεί, έχει το δικό του συμβολισμό και συνοδεύεται από επεξήγηση και λίστα με απόντες στους αγώνες της νεότερης ιστορίας του έθνους.

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα είμαστε εκεί όπου εκτός από τη Λέσχη Αξιωματικών θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και το ξεχωριστό Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ