2012-05-18 18:26:31
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΟ ΜΟΝΑΧΟ...
Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν επίτιμος καλεσμένος στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος και τιμήθηκε από τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων.

Ο Γάλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αποτελεί μία μεγάλη μορφή στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και φυσικά θα βρίσκεται και στον τελικό του Champions League, που θα γίνει αύριο στο Μόναχο. Εκεί θα είναι και αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με την παρουσία του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ξεχωρίζει. Έτσι οι δύο άντρες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να συναντηθούν.

Ο Καρεμπέ είναι άνθρωπος με μεγάλη δραστηριότητα, η οποία συνδέεται άμεσα με την τεράστια καριέρα που έχει κάνει. Ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του, τις γνώσεις και τις γνωριμίες που έχει αναπτύξει σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρεσβευτής της UNESCO.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων τρέφει τεράστια εκτίμηση στις ικανότητες του Καρεμπέ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συνεργασία με τον Γάλλο. Ωστόσο, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ