2016-11-18 21:49:12
Φωτογραφία για Λουτράκι: Ο άνθρωπος θα πέθαινε στο δρόμο - Το ασθενοφόρο άργησε πάνω από 50 λεπτά
Όπως διαβάσατε στο loutrakiblog, το μεσημέρι της Παρασκευής, συνέβη ένα τροχαίο... ατύχημα ακριβώς μπροστά από το Υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι Ο οδηγός της μηχανής, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και αιμορραγούσε.

Αμέσως, οι άνθρωποι του Υδροθεραπευτηρίου, βγήκαν στο δρόμο για να δούνε τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν κατάλαβαν ότι ο οδηγός της μηχανής έχει υποστεί σοβαρά τραύματα, έσπευσαν να ειδοποιήσουν το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Όμως, το ασθενοφόρο βρισκόταν στην Κόρινθο! Οι άνθρωποι του Υδροθεραπευτηρίου, αμέσως έριξαν κουβέρτες στο σώμα του οδηγού που βρισκόταν στο δρόμο, προκειμένου να κρατήσουν στο σώμα του ανθρώπου που κείτονταν αιμόφυρτος μια σταθερή θερμοκρασία.

Την ώρα που όλοι φοβόντουσαν το μοιραίο (και μάλιστα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο), από τη γραμματεία του Spa, προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη σχετικά με την ώρα που θα έρθει το ασθενοφόρο. Εν τω μεταξυ, είχε περάσει πάνω από μισή ώρα και το ασθενοφόρο δεν είχε κάνει την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, ο διευθυντής του Spa, κύριος Νίκος Πετρίτσης, επικοινώνησε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κυρία Θεοδώρου και χάρις σε αυτήν την παρέμβαση, λίγα λεπτά αργότερα το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, με καθυστέρηση 50! λεπτών για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ