2016-11-19 06:14:14
Φωτογραφία για Πως θα ωφεληθεί η αυτοκινητοβιομηχανία από την εξαγορά της Harman από τη Samsung
Η εταιρία ηλεκτρονικών ειδών θα πληρώσει μετρητά 112 δολάρια για κάθε μετοχή της Harman σε μια προσπάθεια να δυναμώσει την... παρουσία της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας διασύνδεσης στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Πάνω από 30 εκατομμύρια οχήματα είναι σήμερα εξοπλισμένα με συστήματα ήχου και διασύνδεσης της Harman τα οποία σημειώνουν τέτοια ζήτηση που τον περασμένο Ιούνιο υπήρχαν ανεκτέλεστες παραγγελίες ύψους 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη Samsung πιστεύουν ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την συγκεκριμένη αγοραπωλησία καθώς τα μελλοντικά προϊόντα της Harman θα αξιοποιούν τις τεχνολογίες απεικόνισης, λύσεις ασφάλειας και το δίκτυο 5G.

Συσκευές της Samsung θα επωφεληθούν επίσης από την εμπειρία της Harman στον τομέα του ήχου καθώς κατέχει εταιρίες όπως η JBL, η Harman Kardon, η Revel καθώς και άδειες εταιριών όπως της Bowers & Wilkins ή της Bang & Olufsen για τον χώρο του αυτοκινήτου.


Συζητώντας για τη συμφωνία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στρατηγικής της Samsung Electronics, Young Sohn, δήλωσε: «Το όχημα του μέλλοντος θα μεταμορφωθεί από την έξυπνη τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα με τον ίδιο τρόπο που τα απλά τηλέφωνα έχουν γίνει μέσα σε μια δεκαετία εξελιγμένες έξυπνες συσκευές».

Και συνέχισε: «Βλέπουμε σημαντικές ευκαιρίες μακροπρόθεσμης ανάπτυξης στην αγορά της τεχνολογίας αυτοκινήτων, καθώς η ζήτηση για εξειδικευμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της Samsung συνεχίζει να αυξάνεται. Δουλεύοντας μαζί, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά όλο το συνδεδεμένο οικοσύστημα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ