2016-11-19 13:33:11
Φωτογραφία για Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν στην αίθουσα του σινεμά
Όλες αυτές οι στιγμές που μας εκνευρίζουν όταν πάμε σινεμά 1. Τα πόδια στο κάθισμα του μπροστινού

Όλοι έχουμε βάλει τα πόδια μας κάποια στιγμή στο μπροστινό κάθισμα, λίγοι όμως είναι αυτοί που το έχουν κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλήσουν τον άνθρωπο που κάθεται σε αυτή τη θέση.

2. Το κινητό που χτυπάει

Νομίζω έχω καλύψει το θέμα εκτενώς στην εισαγωγή του post, ωστόσο θα το πω άλλη μια φορά: Βάζουμε τα κινητά/ tablet στην αθόρυβη λειτουργία όταν μπούμε στην αίθουσα. Και αν το ξεχάσουμε και χτυπήσει, ανοίγουμε την τσάντα μας και το κλείνουμε, ΔΕΝ το αγνοούμε επιδεικτικά. Ευχαριστώ.

3. Ο συνεχής σχολιασμός ΔΥΝΑΤΑ

Προφανώς ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, στην τελική έχει πληρώσει εισιτήριο για να μπει σε αυτή την αίθουσα, ΑΛΛΑ όταν η χ, ψ συνήθειά σου ενοχλεί τους γύρω σου, φροντίζεις να την περιορίσεις όσο μπορείς. Ναι σε πολύ κόσμο αρέσει να σχολιάζει αυτό που βλέπει αλλά δεν είναι ανάγκη να σε ακούσει και ο άλλος που βρίσκεται 15 σειρές πίσω σου!


4. Το μασούλημα με ανοιχτό στόμα

Εντάξει, αυτό είναι αγένεια γενικότερα και καταλαβαίνω ότι το σκοτάδι της αίθουσας μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι στο σαλόνι σου αλλά όχι, ΔΕΝ είσαι στο σπίτι σου, είσαι μια αίθουσα με εκατοντάδες άτομα που θέλουν να δουν την ταινία χωρίς να ακούνε το ενοχλητικό μασούλημά σου.

5. Οι άνθρωποι που μιλάνε άσχημα

Όπως είπα στην αρχή, κάποια στιγμή ο κόσμος άρχισε να παραπονιέται για τη συσκευή που χτυπούσε, ένας από όλους αυτούς που παραπονέθηκε δεν το έκανε καθόλου ευγενικά. Δηλαδή, ναι, προφανώς έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αλλά με το να βρίσεις τον άνθρωπο που έκανε (άθελα ή μη) την καφρίλα είναι μεγάλη αγένεια.

6. Τα ζευγάρια που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνα τους

Λίγο το σκοτάδι, λίγο το ότι μπορεί να σε πιάσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι εύκολο να παρασυρθείς και να να αρχίσεις το δεύτερο μέρος του ραντεβού σου στην αίθουσα του σινεμά. Ναι, μπορεί να γίνει εξαιρετικό foreplay στα καθίσματα και μπορεί να είναι η φαντασίωσή σου, αλλά για τον θεό, επίλεξε μια ώρα προβολής με λιγότερο κόσμο και αν βρεθείς σε μια κατάμεστη αίθουσα σκέψου λίγο τους γύρω σου που ήρθαν απλά να δουν μια ταινία και GET A ROOM.

7. Αυτοί που απλώνονται

Όταν κάθεσαι δίπλα σε φίλο που απλώνεται μπορείς να τον σκουντήξεις και να του πεις να μαζευτεί, αλλά όταν έχεις δίπλα σου αυτό τον κλασσικό άγνωστο που θεωρεί ότι το μπράτσο του καθίσματος είναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ και απλώνεται λες και κάθεται στην πολυθρόνα του, τι κάνεις ε; Όχι, σοβαρά ρωτάω γιατί όντως δεν ξέρω τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση και πάντα καταλήγω να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια σε όλη την ταινία.

8. Αυτοί που αργούν και αναστατώνουν την αίθουσα όταν μπαίνουν

Κοίτα, είμαι από τα άτομα που αργούν στο σινεμά- μάλιστα μου έχουν πει ψέματα ότι η ταινία ξεκινάει στις 20.00 ενώ ξεκινούσε στις 20.30 για να είμαι εκεί στην ώρα μου, ΑΛΛΑ δεν μπορώ να καταλάβω τα άτομα που μπαίνουν στην αίθουσα ενώ έχει αρχίσει η ταινία και προκαλούν χάος. Ναι, θέλεις να κάτσεις στη θέση σου, αλλά φρόντισε πριν μπεις μέσα να έχεις βγάλει μπουφάν, κασκόλ κλπ ώστε όταν έρθει η ώρα να καθίσεις να μην κάνεις άλλα 10 λεπτά να τακτοποιηθείς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ