2016-11-19 14:33:07
Φωτογραφία για Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε στη Λάρισα!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στη Λάρισα οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η 1η Στρατιά για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσίασαν τους Λαρισαίους, ξεκίνησαν την Τετάρτη το απόγευμα στην Πινακοθήκη της πόλης όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης  σπάνιων φωτογραφιών και αντικειμένων  τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από τη συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής  Μουσικής. 

Χθες Παρασκευή ''Ημέρα Στρατιωτικών Μουσικών'' για τη Λάρισα, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την πρωινή εμφάνιση της περίφημης Μπάντας του Γ΄ΣΣ στην κεντρική πλατεία της πόλης και ολοκληρώθηκαν με τη βραδυνή εκδήλωση - υπερθέαμα στο προαύλιο του στρατοπέδου ''Ν. Πλαστήρα''. Εκεί και για περίπου 3 ώρες, οι στατιωτικές μπάντες της 1ης Στρατιάς, των Γ' και Δ' Σωμάτων στρατού σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο Λάρισας και την καταπληκτική διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών από τα Τρίκαλα, προσέφεραν με τα μουσικά ακούσματα και την εμφάνισή τους το μοναδικό για τα δεδομένα της πόλης καλλιτεχνικό υπερθέαμα.


Η διασκέδαση μεγάλη, από το πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, όμως μεγάλη και η συγκίνηση στην απαγγελία στίχων του Εθνικού μας Ύμνου από την κα Αθηνά Πολυμέρου.  

Επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες της Λάρισας αγκάλιασαν και στήριξαν τις εκδηλώσεις της 1ης Στρατιάς με πρώτο τον νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Βασίλειο Κόκκαλη, ο οποίος όχι απλά παραβρέθηκε αλλά και διασκέδασε με το Στρατηγό Λεοντάρη στα ακούσματα των μουσικών συνόλων.

Τα συγχαρητήρια στο Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς Ηλία Λεοντάρη, τον Επιτελάρχη του σχηματισμού  Υποστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, το ''πυροσβέστη'' Διευθυντή του Στρατηγού και υπεύθυνο για τα ΜΜΕ εξαίρετο Συνταγματάρχη Ανδρέα Δούλη, τη διεύθυνση ΜΧ που ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να παρουσιαστεί αυτό το υπερθέαμα είναι απλά λίγα. Η αποζημίωσή τους είναι αυτό που ειπώθηκε από τα χείλη των Λαρισαίων συμμετεχόντων και συμφώνησε απόλυτα ο Υπουργός κος Κόκκαλης σε συνομιλία μας πως ''τέτοιο πράγμα'' δεν ξανάγινε στη Λάρισα!

 

 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ