2016-11-19 19:14:51
Φωτογραφία για ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Η Ν.Δ. ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ
Την πρώτη δήλωση του έκανε ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας. Αυτή αφορούσε την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής. Ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές και τις αξίες της καταδικάζει την επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία».

Υπενθυμίζεται ότι θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής. Το περιστατικό συνέβη στις 13:20, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων πλησίασε και επιτέθηκε στον βουλευτή της Χ.Α., που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι. Ο Γερμενής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στο κεφάλι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Μετά από αναζητήσεις προσήχθη ένας νεαρός 21 ετών, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το πρωί δέχθηκε δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι «από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια». «Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς και με σπρέι αερίου εναντίον μου. Αμύνθηκα και απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή» πρόσθεσε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ