2012-05-18 18:54:02
Φωτογραφία για Σε... ανακαίνιση τα διαμερίσματα της Δεξιάς Πολυκατοικίας
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δείχνουν πως υπάρχει πλήρης αναβρασμός στις ανακατατάξεις ή στις ελπίδες κάποιων για ανακατατάξεις στο χώρο της «δεξιάς πολυκατοικίας». Ένα μείζον ζήτημα που έχει προκύψει, είναι ο τρόπος συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας, αλλά και η ένταξη τουλάχιστον πέντε στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις «γαλάζιες» λίστες. Οι πληροφορίες θέλουν την ΝΔ να ζητά την πλήρη επανένταξη της Ντόρας Μπακογιάννη και την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάτι με το οποίο διαφωνεί η Πρόεδρος του κόμματος.

Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμμαχία δεν δημοσιοποιούν τις κινήσεις τους οι οποίες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ οι χειρισμοί είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί. Οι πληροφορίες θέλουν στην περίπτωση που «κλειδώσει» η συμφωνία, ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη να συναντηθούν προκειμένου να επισημοποιήσουν την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές. Ωστόσο, η ενδεχόμενη επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη έχει προκαλέσει αντιδράσεις κυρίως στον πυρήνα βουλευτών που πρόσκεινται στον Α. Σαμαρά. Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας φαίνεται να έχουν παγώσει οι συνομιλίες μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και Στέφανου Μάνου.


Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε στην τηλεοπτική του εκπομπή στο «ΤηλεΑστυ» πως δεν «επιστρέφει στην μιζέρια», ωστόσο μέχρι στιγμής τουλάχιστον, υπάρχουν πληροφορίες, ότι τρία στελέχη του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη έχουν δεχθεί κρούση από την Συγγρού. «Θα πάρω απόφαση συνείδησης», ανέφερε ο Θανάσης Πλεύρης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Την ίδια στιγμή, ο Κ. Αϊβαλιώτης τόνισε πως «εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ