2016-11-20 11:22:20
Φωτογραφία για Τι είπε στις κόρες του ο Ομπάμα μετά τη νίκη του Τραμπ
Τα λόγια που είπε στις κόρες του, Σάσα και Μάλια, αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ εξομολογήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο του περιοδικού Νew Yorker, Ντέιβιντ Ρέμνικ.

Ο Ρέμνικ συνάντησε πολλές φορές τον Ομπάμα πριν και μετά την εκλογική μάχη και αποκαλύπτει τα λόγια του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ στις κόρες του:

 «Οι κοινωνίες και οι πολιτισμοί είναι πραγματικά περίπλοκοι... Δεν είναι απλά μαθηματικά. Είναι περισσότερο βιολογία και χημεία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, και είναι μπερδεμένοι. Και η δουλειά σας ως πολίτες και ως αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα είναι να αγωνίζεστε για τους άλλους με ευγένεια, σεβασμό και κατανόηση. Θα πρέπει να αναμένετε ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή θα υπάρξουν εξάρσεις μισαλλοδοξίας που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, ή μπορεί να βρίσκονται μέσα σας και πρέπει να τις νικήσετε. Και δεν σταματά ποτέ αυτό... Δεν μένεις απαθής σε αυτό. Δεν αρχίζεις να ανησυχείς για την αποκάλυψη. Λες, Ο.Κ., ποια είναι τα μέρη που πρέπει να πιέσω για να κάνω τα πράγματα να προχωρήσουν προς τα εμπρός».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ