2016-11-20 18:18:11
Φωτογραφία για Γιατί ο Donald Trump θα μπει στο Οβάλ Γραφείο του χρόνου
Τι και αν το πρωτόκολλο λέει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, παίρνοντας επίσημα τη σκυτάλη από τον απερχόμενο, η πρόσβαση του Donald Trump στο Οβάλ Γραφείο ίσως αργήσει ένα χρόνο. Ο λόγος σύμφωνα με αναφορές στον αμερικανικό Τύπο είναι οι εργασίες ανακαίνισης.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του πρώην προέδρου George W Bush, Karl Rove, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος ίσως περάσει τον πρώτο χρόνο του στην διακυβέρνηση της χώρας στο κτήριο Eisenhower Executive Office. Πρόκειται για το κτήριο όπου είχαν ηχογραφηθεί από τον πρόεδρο Richard Nixon οι διαβόητες ταινίες του Watergate.

Μιλώντας στο Fox News ο κ. Rove δήλωσε ότι: «εκτιμώ πως για τον πρώτο χρόνο της περιόδου του ο πρόεδρος Trump δεν θα έχει το Οβάλ Γραφείο».

Ο Obama είχε ανακαινίσει το Οβάλ Γραφείο το 2010, ενώ έλειπε σε διακοπές, και αυτό είχε διακοσμηθεί με μεγάλους χνουδωτούς καναπέδες και ριγέ ταπετσαρίες.

«Έδειχνε πολύ πιο άνετο και λιγότερο κρύο» σχολίαζε ο αρχισυντάκτης του Elle Décor Michael Boodro.

Στο μεταξύ το δράμα της προετοιμασίας της προεδρίας του Trump συνεχίζεται. Μετά την παραίτηση του επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ και ακόμη ενός αξιοσέβαστου στελέχους των Ρεπουμπλικανών, του Mike Rogers, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του νέου προέδρου να προσλάβει τα τρία του παιδιά και τον γαμπρό του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ