2016-11-22 08:48:39
Φωτογραφία για Μητσοτάκης και Άδωνις στο ΥΠΕΘΑ για ενημέρωση
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα γίνει δεκτός από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και την αντίστοιχη στρατιωτική των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα συνοδεύεται από τον Αντιπρόεδρο και νέο – εδώ και μερικές ημέρες – Τομεάρχη Άμυνας του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, στην πρώτη του επίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ με τη νέα του ιδιότητα.

Συμφώνως με τις πληροφορίες, η επίσκεψη αυτή του κ.Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ, την επομένη της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, αποβλέπει στην ενδελεχή ενημέρωσή του επί των θεμάτων του υπουργείου από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και τους επιτελείς των, στο πλαίσιο τόσο της θεσμικής του ιδιότητος ως πολιτικού αρχηγού κόμματος της Βουλής, όσο και αυτής του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός, ο οποίος προβλέπει τις πιο χαμηλές αμυντικές δαπάνες της τελευταίας 15ετίας για τον χώρο της εθνικής άμυνας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, για το οικονομικό έτος 2017, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόκειται να λάβει το ποσό των 3,030 δις ευρώ.Ο προϋπολογισμένος του υπουργείου είναι μειωμένος σε σχέση με το 2016 κατά 100,4 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://www.armynow.net/mitsotakis-kai-adwnis-sto-ypetha-gia-enimerosi/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ