2016-11-22 13:20:10
Φωτογραφία για Η σύζυγος του άτυχου άντρα και ο 28χρονος ομογενής εραστής της συνελήφθησαν
Έγκλημα πάθους αποδεικνύεται πως ήταν τελικά, η δολοφονία του 32χρονου κρητικού Α. Χ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Ένας 28χρονος Έλληνας και η Γερμανίδα σύζυγος του θύματος, σχεδίασαν την δολοφονία με σκοπό να τον βγάλουν από την μέση και να ζήσουν μαζί.

Η σύζυγος του άτυχου άντρα και ο 28χρονος ομογενής εραστής της συνελήφθησαν από τις γερμανικές αρχές με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Οι δύο δράστες σχεδίασαν να σκοτώσουν τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλουν από τη μέση και να ζήσουν μαζί.

Ο 28χρονος, ομολόγησε ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασαν την δολοφονία με την σύζυγο του θύματος ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που σκότωσε τον άτυχο Κρητικό.

Το σχέδιο εκτελέστηκε με τη συνεργασία της 27χρονης Γερμανίδας συζύγου του θύματος, με την οποία διατηρούσε σχέση ο 28χρονος, η οποία επίσης ομολόγησε.


Ο άτυχος κρητικός, μετακόμισε με την σύζυγο και την 6χρονη κόρη τους στη Γερμανία, για μια καλύτερη ζωή. Εργαζόταν στο Μόναχο ως σεκιούριτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί είχε μιλήσει τηλεφωνικά με πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος στην Κρήτη και έδειχνε φανερά ανήσυχος. «Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά προβλήματα έχω, θα τα πούμε άλλη φορά» είπε βιαστικά ο άτυχος νέος, όταν η συγγενής του τον ρώτησε τι τον απασχολούσε. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, οι γερμανικές Αρχές προσήγαγαν την 27χρονη Γερμανίδα σύζυγό του, η οποία έμενε στο σπίτι, μιας θείας του, μαζί με την εξάχρονη κόρη του, καθώς φέρεται ότι κατά την προανάκριση έπεφτε σε αντιφάσεις. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προσαχθεί στις Αρχές κι ένας 28χρονος Έλληνας φίλος της οικογένειας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε τυχαία στα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, σε μία χαράδρα, πίσω από ένα πάρκινγκ, από έναν οδηγό φορτηγού που ειδοποίησε την αστυνομία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ