2012-05-18 19:41:32
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ...
Για την αναβολή του πρώτου τελικού της Α1, τις ευθύνες τις πολιτείας αλλά και τον κ. Μπιτσαξή μίλησε στο "Gazzetta On Air" ο μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου, ο οποίος μάλιστα έκανε και... επίθεση στον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την αναβολή του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Φιλιππου:

«Θέλαμε να ζήσουμε ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό μπασκετικό γεγονός όπου θα συμμετείχαν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που συνέβη ξεπερνάει τα όριο του μπάσκετ. Δεν βγαίνει αποτέλεσμα με τις απαγορεύσεις και τις αναβολές. Οι απαγορεύσεις βγάζουν νικητή αυτόν που θέλει να χαλάσει το γεγονός. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε το ματς αφού ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Τους αγώνες πρέπει να τους βλέπουν σαν εκτόνωση και όχι αιτία μεγαλύτερης έντασης και να μην προχωράνε σε αναβολές.Όσον αφορά τον κ. Μπιτσαξή, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει κρίση αφού δεν έχει γνώση για το τι συμβαίνει στα γήπεδα. Δεν τον έχω δει σε κανένα ματς τα 3 χρόνια που είναι Γενικός Γραμματέας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως το χάντμπολ και το βόλεϋ. Δεν είναι θέμα αθλήματος.


Επίσης δεν πρέπει να ρίχνουμε τα βάρη και τις ευθύνες στους 5 αναγκέφαλους ή τον ΕΣΑΚΕ. Ο καθένας έχει την ευθύνη του. Οι αναβολές όμως δεν είναι λύση. Δηλαδή αν υπήρχε επίθεση σε έναν πολιτικό δεν θα κάνουμε εκλογές; Δεν το καταλαβαίνω τι λογική της χθεσινής αναβολής» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Φιλίππου που συνέχισε λέγοντας:

«Όντως το μπάσκετ δεν μας αξίζει. Το μπάσκετ όμως έξω από τις 4 γραμμές και όχι μέσα. Οι αθλητές προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο και ουσιαστικά ακόμα και χθες ήταν αγκαλιασμένοι. Επίσης θέλω να πω για το σχόλιο του Γιασικεβίτσιους ότι δεν είμαστε χειρότεροι από την Βενεζουέλα. Μακάρι να μην γίνουμε έτσι. Αν δεν του αρέσει ας φύγει. Δεν προσφέρει τίποτα το σχόλιο αυτό»

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει με τους τελικούς: «Τα παιχνίδια είναι υποχρεωμένη η πολιτεία με κάθε μέσο να προσπαθήσει να τα κάνει. Η αστυνομία οφείλει να είναι έτοιμη και εέχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την δουλειά της όταν την αφήνουν. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμοστούν για να χαρούμε όλοι το άθλημα. Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι όχι. Γιατί δηλαδή να μην ζήσουμε παρόμοια παιχνίδια με εκείνα που είδαμε την Πόλη και στην Α1; Έχουμε το καλύτερο αθλητικό προϊόν της Ευρώπη στην Ελλάδα»

Επίσης ο Νίκος Φιλίππου υπογράμμισε ότι: «Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές αλλά έχουμε πέντε καλά πράγματα που οφείλουμε να προσπαθήσουμε να γίνουν αψεγάδιαστα. Ένα από αυτά είναι και το μπάσκετ».

Τέλος μίλησε και για την Εθνική ομάδα: «Διαχρονικά η Εθνική ομάδα μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές. Μεγάλη πρόκληση το προολυμπιακό και είναι επιθυμία όλων η πρόκριση. Το ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή μας είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες σε αρκετά καλή κατάσταση. Σημαντικό πρόβλημα όμως αποτελεί το γεγονός ότι παίκτες του εξωτερικού θα αργήσουν να μπουν στην προετοιμασία. Προεξάρχουσα σε αυτό η Ιταλία όπου υπάρχουν τρεις παίκτες μας και θα αργήσει να τελειώσει. Ελπίζουμε να μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα και στους τελικούς της Α1».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα λένε στις... 19:00
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα λένε στις... 19:00
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ